Forum

Forum » FL: General Chat

apa dah jadi?

  1. Azalee Liner @ 16 Jun 2009 03:51:48 PM
    kene padam lagi? meh sini kumpul balik kat uma aku lak. uma roy asyik terbakor jer. yerler, pakai karan curi. :haha:
    ni kondo aku ni :haha:
  2. [#14] Rob Roy @ 17 Jun 2009 03:53:19 AM
    adeh apa ni....aku bukan karan aja curik.....ayaq pun curik jugak....
  3. Glinda Willyard @ 17 Jun 2009 06:38:49 AM
    mana jamban:mad:
    :haha:kondo apa nie
  4. Jacklyn Paloma @ 17 Jun 2009 08:04:58 AM
    This "jamban"??
    It Toilet..
    :heh::heh:
  5. [#14] Rob Roy @ 17 Jun 2009 08:29:32 AM
    You are in a fight with [DEA] Crazy Kid.

    1: [DEA] Crazy Kid using their RPG-7 hit you for 1 damage.
    2: Using your Police Revolver you hit 41,294,625 on [DEA] Crazy Kid.

    You killed [DEA] Crazy Kid.

    You gain 1 EXP and stole $0 from [DEA] Crazy Kid.
  6. Jacklyn Paloma @ 17 Jun 2009 02:15:04 PM
    Neh sbb bwak pelacur blik umah la neh..
    bkan bleh..
    nnti kena halau la..
  7. Glinda Willyard @ 18 Jun 2009 06:02:06 AM
    ada org patut buat kenduri point kat sini dapat baby baru:delight:
    masa yang buat maksiat tu...bukan semua gay ker kat sini:haha:
  8. [#14] Rob Roy @ 18 Jun 2009 06:15:52 AM
    pojie nih aku ada bawak ayam 2 orang utk ko bilik mana ni aku nak letak?...
  9. Glinda Willyard @ 18 Jun 2009 07:47:43 AM
    huhu main ayam....ceh tak ada pompuan lagi ker rob,hang plak sibuk buat projek ngan toek ker:haha:
  10. [#14] Rob Roy @ 18 Jun 2009 07:53:58 AM
    ko ni takkan ko tak paham maksud ayam....huh projek dgn Toek oh tidak.........tidak.....aku tulen.....tau....
  11. [#14] Rob Roy @ 18 Jun 2009 08:08:12 AM
    nah pojie ayam ko aku dah carik....sapa nak msg aja aku....aku dah tukar kerjaya....heheheheh

  12. [#14] Rob Roy @ 18 Jun 2009 08:15:02 AM
    comel tak?

    sejam 50000 aja....pakai point pun boleh....
  13. Azalee Liner @ 18 Jun 2009 09:30:54 AM
    heh, mana boleh party kat kondo aku da. aku baru menerima cahaya mata baru, kul 1.10am, 18/06/2009, boy 3kg da. hehe :haha:
  14. Glinda Willyard @ 18 Jun 2009 09:40:50 AM
    pas nie buat gurl plak ekk fit solo lagi:haha:
    mahal yer bagi free laa rob
  15. [#14] Rob Roy @ 18 Jun 2009 09:46:53 AM
    mana boleh bagi free, susah payah aku nak bawak masuk.....utk pojie takpa aku bagi free....nanti kan dia kena cuti....oklah tu boleh buat...spare...


    anyway pojie tahniah....atas kelahiran anak mu....