Forum

Forum » FL: General Chat

apa dah jadi?

  1. Azalee Liner @ 18 Jun 2009 10:11:02 AM
    hehe, siot roy.:haha:

    ko fit, kalau aku dpt gal pon, susah gak ko nak kawin ngn dia. ko kan bukan lelaki tulin :haha:
  2. Glinda Willyard @ 18 Jun 2009 10:14:58 AM
    siut punya pojie......:mad:
    wah ni pakatan haram org dah kawin nie
  3. [#14] Rob Roy @ 18 Jun 2009 10:18:12 AM
    heheheh biasalah orang dah kawin mesti ada kantaw....kalau ayaq naik kepala mcm mana susah wooooo.....pojie.....aku nak letak depa 2 tu kat mana?????....depa dok tanya mana abang pojie....yg power tu.....
  4. Azalee Liner @ 18 Jun 2009 10:24:22 AM
    keh keh keh, ltk jer diorg dlm master bedroom, ada jacuzzi tu...:haha: tunggu spai aku blk da. :haha:

    biasa ler, org bujang kuranggggggg power. bukan aku cakap tak power fit, cuma kurang jer,
    kurang experience. :haha:

    kene belajo dr aku ngn roy. takut salah tembak. tak tepat, tak dpt anak nanti :haha:
  5. Glinda Willyard @ 18 Jun 2009 10:32:59 AM
    huh menyampah yer dgr....
    harap semua bertukar jadi jantan jap lagi padan muka hang semua:haha:
    pojie pun boleh gang rob ngan toek jadi gay:haha:
  6. Altha Medhus @ 18 Jun 2009 05:13:13 PM
    salam kenal kawan malaysia...:wink:
  7. [#14] Rob Roy @ 18 Jun 2009 11:36:51 PM
    ko perli aku ye kid nah amik ko....aku pakai pistol polis....

    You are in a fight with [DEA] Crazy Kid.

    1: [DEA] Crazy Kid using their RPG-7 hit you for 0 damage.
    2: Using your Police Revolver you hit 36,699,217 on [DEA] Crazy Kid.

    You killed [DEA] Crazy Kid.

    You gain 1 EXP and stole $279 from [DEA] Crazy Kid.
    Your gang took $280 from [DEA] Crazy Kid.
  8. [#14] Rob Roy @ 18 Jun 2009 11:38:30 PM
    salam, sanchez....selamat datang ke rumah kami....welcome arigatok....
  9. [#14] Rob Roy @ 18 Jun 2009 11:56:12 PM
    pojie aku dah letak diaorang dlm bilik....takpa nanti kita buat gang bang....hehehehehe
  10. [#14] Rob Roy @ 19 Jun 2009 04:12:48 AM
    where r u from????? kid pls explain.....the words means i kill u using police revolver and its nothing just for joke....why u call me rob boroi????
  11. [#14] Rob Roy @ 19 Jun 2009 04:25:39 AM
    so welcome to our thread....most of us coming from malaysia....
  12. [#14] Rob Roy @ 19 Jun 2009 05:14:16 AM
    yes what can i do for u?
  13. Jacklyn Paloma @ 19 Jun 2009 06:36:31 AM
    :hurm:
  14. Azalee Liner @ 19 Jun 2009 09:40:08 AM
    heh, apalagi, projek on ler..:haha:
    jeles lak fit tu....
  15. Azalee Liner @ 19 Jun 2009 09:41:20 AM
    ryuzaki tu bdk msia, korg lupa ker? dulu ada masuk forum da, jgn kencing ler..