Forum

Forum » FL: General Chat

apa dah jadi?

  1. [#14] Rob Roy @ 19 Jun 2009 09:42:27 AM
    fit memang selalu jeles kat kita...ermmm my total stats 50 mill,.............
  2. Glinda Willyard @ 19 Jun 2009 09:42:51 AM
    :haha:rob dapat adik baru yang panggil dia boroi:haha:
    huh....tak jeles pun gi lah bontot robroy puas2:haha:sapa next toek ker,suh kecik laa dia muda lagi:haha:
  3. Azalee Liner @ 19 Jun 2009 10:00:59 AM
    :haha: aku tau fit, ko jeles tu...:haha:
  4. Glinda Willyard @ 19 Jun 2009 10:02:34 AM
    [MML] Rob Roy[MMR] sent you $20,694. 19 Jun 2009, 5:01am
    [MML] Rob Roy[MMR] mugged you and managed to take $5,313. 19 Jun 2009, 5:01am

    tgk org dah tak der keje:mad:
  5. [#14] Rob Roy @ 19 Jun 2009 10:03:12 AM
    You mugged [C2P] GreyWØLF™ successfully.
    You gained 250 EXP and $4,746.
  6. [#14] Rob Roy @ 19 Jun 2009 10:04:57 AM
    aku nak jadi bapak ayam tak jalan...so sapa boleh bagi aku keja...........
  7. Azalee Liner @ 19 Jun 2009 10:05:06 AM
    hmm, bulan 7 kedai bukak, hehee, best wooo, bila korg nak dtg cuci mata? :haha:
  8. Glinda Willyard @ 19 Jun 2009 10:09:43 AM
    huh buat apa skdar tgk jer....tak best loo
    (awek aku bace mampus ler nanti)
  9. Azalee Liner @ 19 Jun 2009 10:20:31 AM
    takpe, aku buleh tolong bocor kan rahsia ko fit, nak tak? :haha:
  10. [#14] Rob Roy @ 19 Jun 2009 10:30:20 AM
    huh...aku jugak yg rugi....jauh beb....tak bleh nak cuci mata...
  11. Glinda Willyard @ 19 Jun 2009 10:49:54 AM
    fit antar clorox untuk hang o tak rob:haha:
    tak guna punya pojie:mad:
  12. Glinda Willyard @ 19 Jun 2009 02:06:39 PM
    what u think???

  13. Jacklyn Paloma @ 20 Jun 2009 12:31:26 AM
    ok..
    tp asl yg contact list kat seblah kanan suma..
    mcm banner yg reject jew..

    crazy kid..
    ko mana leh tgk gamba blue lg..
    ko bdak2 lg..
    huh.
  14. [#14] Rob Roy @ 20 Jun 2009 03:04:51 AM
    ok jugak tu fit....
  15. [#14] Rob Roy @ 20 Jun 2009 03:12:13 AM
    crazy kid kencing pun atas tilam lagi ada hati nak join citer blue...